Кого иска да впечатли новият министър за Брекзита Доминик Рааб

...
 Кого иска да впечатли новият министър за Брекзита Доминик Рааб
Коментари Харесай

Това би било катастрофа за Великобритания

 Кого желае да впечатли новият министър за Брекзита Доминик Рааб със опасността си, че Англия щяла да заплати задълженията си към Европейски Съюз в размер на към 40 милиарда евро едвам тогава, когато получи желаното съглашение за свободна търговия? Тази опасност, както и апелът му към държавното управление и администрацията да се приготвят за излизане от Европейски Съюз без съглашение, не могат да прикрият обстоятелството, че Обединеното кралство навлиза в задънена улица.  Доминик Рааб
Доминик Рааб

Ако Лондон не си заплати задълженията, за чийто размер към този момент беше реализирано кардинално единодушие, това ще бъде жестоко нарушаване на договореностите. И колкото и да се готви за овакантяване на Европейски Съюз без съглашение, занапред е ясно, че следствията за Англия ще бъдат пагубни.

Въпреки това твърдоглавите последователи на Брекзита не престават да имат вяра в своите си фантасмагории. Можем единствено да се надяваме, че договарящите и от двете страни ще се водят от желанието да докарат до някакъв от малко малко рационален край това доста мъчно начинание. И че британско-европейското партньорство няма да съобщи Богу дух.

Клаус Дитер Франкенбергер, „ Франкфуртер Алгемайне Цайтунг ”

www.faz.net

Всички права непокътнати. Frankfurter Allgemeine Zeitung, Frankfurt am Main
Източник: klassa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР